سفارت انگلیس در تهران یا به قول مردم ایران " لانه روباه پیر "، برای هر کس خیر و فایده ای نداشته برای آقازاده های برخی مسئولین همواره سرشار از برکات و خیرات بوده است!
به گزارش سايت بیباک، بدیهی است که آقازاده های عاشق غرب بویژه لندن نشین ها از قطع شدن پل ارتباطی شان نگران باشند و به هیچ وجه اقدام جمعی از دانشجویان انقلابی و یا به قول آنها خودسر و تندرو (!) را تائید نکنند که در این میان واکنش پایگاه رسمی هاشمی رفسنجانی از همه جالب تر به نظر می رسد.
سایت هاشمی رفسنجانی در واکنش به تسخیر لانه پیر توسط دانشجویان انقلابی، سعی کرد اظهارات هاشمی رفسنجانی در سال 60 را تحت عنوان " عده ای خیال می کنند هر چه خودسرتر باشند انقلابی ترند! " بازخوانی کند و بدین صورت نظر قلبی وی را اعلام نماید.
تصویر فائزههاشمي بعد از خروج از سفارت انگليس
پس از انتشار خبري مبني بر حضور ۲ هفته پيش فرزند هاشمي در سفارت انگليس درتهران ،اين خبر با واكنش هاي مختلفي از سوي برخي جريان هاي سياسي روبرو شد.
به گزارش سايت نداي انقلاب،برخي افراد به اصالت اين خبر شك و شبهه وارد كرده و آن را تنها يك خبر سازي ژورناليستي عنوان كردند.
در همين راستا براي نشان دادن عمق فعاليت هاي فائزه هاشمي ۲ قطعه عكس از تردد نامبرده منتشر ميشود.
مکان: خیابان جمهوری- درب جنوبی(مراجعات) سفارت انگلیس
آقاي هاشمي!
آیا فتنه دیگری در راه است؟
بيترديد هر کس داراي اندک اطلاعات سياسي باشد، ميداند شرايط امروز منطقه و جهان، استثنايي است. منطقه در بيداري اسلامي به سر ميبرد و مردم غرب در حال شکل دادن جنبش بزرگ ضد نظام سرمايهداري است. بهترين الگو براي ملتها، انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي ايران است. از اين رو، دشمن سعي ميکند مدل مردم سالاري ديني را که کاملترين و زيباترين مدل حکومتي در جهان است، ناموفق و ناکارآمد جلوه داده، نقش مردم را در آن بيتاثير و بيمعني بنماياند و انتخابات را که مظهر مردم سالاري و فرصتي براي نظام است، به چالشهاي امنيتي و نااميد کننده تبديل کند. در اين راستا، رهبر معظم انقلاب در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه فرمودند: «در طول اين سالهاى متمادى، هميشه دشمن خواسته است که يا انتخابات نباشد يا کم رنگ باشد. در هيچ انتخاباتى ما سراغ نداريم که قبل از انتخابات، بوقهاى تبليغاتى دشمن به کار نيفتاده باشد براى اينکه کارى کنند که انتخابات در ايران کم رنگ شود. در همه انتخاباتها به شکلهاى مختلف، اين کار صورت گرفته است. شما هوشمنديد، زيرکيد؛ خودتان ميتوانيد تشخيص بدهيد که براى بىرونق کردن انتخابات، بىشوق و ذوق کردن مردم به حضور در انتخابات، چه حرفهايى زده ميشود و چه کارهايى ميشود...".
نقش بصیرت در جاودانگی قیام امام حسین(ع) چیست؟
نهضت ها و انقلاب ها را به یک اعتبار می توان به دو قسم،انقلاب های انفجاری نا آگاهانه و انقلاب های آگاهانه تقسیم نمود.
انقلاب های ناآگاهانه با بهره گیری از غفلت یاران و مردم به وجود می آید. رهبران این دسته از قیام ها سعی دارند که از غفلت مردم استفاده کنند و اجازة رشد سیاسی و بصیرت را به یاران نمی دهند. این دسته از قیام ها به دلیل عدم بصیرت یاران استمرار نداشته و نمی توانند الگوی مناسبی برای نهضت های دیگر باشند، از این رو جاودانه نیستند، زیرا جاودانگی در الگودهی ظهور می کند.
دستة دیگر از انقلاب های انتخابی و بر اساس بصیرت و آگاهی یاران و مردم به وجود می آید. نهضت های همة انبیا از این دسته نهضت ها است، زیرا آن ها برای پیروزی در برابر دشمن ، هیچگاه از غفلت مردم بهره نگرفتند.
ماه خون ماه اشك ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد
فرا رسيدن ماه محرم را به عزادارن راستينش تسليت عرض ميكنم
*****
عالم همه قطره و درياست حسين
خوبان همه بنده و مولاست حسين
ترسم كه شفاعت كند از قاتل خويش
از بس كه كَرَم دارد و آقاست حسين